Бенень Шань належить до слабо-ферментованих улунів і збирається в окрузі Аньсі провінції Фуцзянь. Вихідний сировина Бень Шань улуна слугує акуратно зірвані свіжі листочки (від одного до трьох). У готовому вигляді вони схожі на невеликі смарагдово-зелені горошини. Аромат багатий, квітковий, у якому яскраво відчувається залізниста основа, пов'язана з особливістю колісових ґрунтів півдня Фуцзяні. Колір настою — жовто-зелений, у смаку практично немає терпкості, більше кисло-солодкого смаку, але яскрава, «чоловіча» стрижнева нота в ароматі супроводжуватиме чай до останнього заварювання. Як приготувати: 1 ч.л. заварки на 150 мл. води. Заварювати 2 хвилини за температури води 85-90 °C. Можна заварювати кілька разів.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Зелений чай |
Склад чаю | Моночай |
Форма випуску | Розсипний |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Додаткова обробка | Ферментація, Обсмажування |
Вага | 50 г |
Упаковка | Паперовий пакет |
Інформація для замовлення
- Ціна: від 70 ₴/50 г.