32 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

Chainiy-Halat

Улун

Улун – особливий напій. У Китаї, де особливо цінується користь чаю, існує кілька десятків різних способів ферментації чайного листя, від чого вони набувають різний смак і володіють різними корисними властивостями. Однією з різновидом зеленого чаю є чай Улун або Оолонг, який виробляють тільки з великих дорослих чайних листків. Лист скручується в дуже щільний клубочок, так щоб контакт з повітрям був мінімальним, так вдається уникнути зайвої ферментації чаю. Чай Улун через складність в обробці і зберіганні є одним з найдорожчих і корисних напоїв, що володіють масою цінних властивостей.

 

в виде спискав виде галереи

Улун – рекордсмен за вмістом антиоксидантів, завдяки чому є буквально «еліксиром молодості», оскільки бореться з вільними радикалами, які руйнують клітини і викликають старіння організму. Висока антиоксидантна активність допомагає боротися і з атеросклерозом судин, виводити бляшки щільного холестерину, які можуть утворювати відкладення на стінках і закупорювати судини. Це найсприятливішим чином позначається на стані серцево-судинної і кровоносної системи, є кращою профілактикою інфарктів та інсультів, а також допомагає позбутися від гіпертонії.

Кроме выведения холестерина, улун способствует выведению триглицеридов, которые также способны закупоривать сосуды и плохо влияют на работу сердца. Что примечательно, при употреблении чая Оолонг, в крови увеличивается содержание белка – адипонектина, при дефиците которого развивается сахарный диабет второго типа и коронарная болезнь сосудов.

Багатовікові традиції вживання чаю в Китаї переконали багатьох, в користь чаю Улуна. Одним з найбільш цінних його властивостей є протиракова активність. Поліфеноли містять листя Улуна багаторазово знижують активність ракових клітин. В одному з досліджень описаний випадок, коли регулярний прийом чаю призвів до загибелі клітин раку, знаходяться в шлунку. Кроме этого чай улучшает пищеварение, активизирует работу пищеварительного тракта.

Этот вид чая обладает не просто полезными свойствами, ему принадлежит особенный вкус и аромат, который, что примечательно, сохраняется от заварки к заварке. Знавці стверджують, що смак чаю не міняється навіть при багаторазовому заварюванні від 3 до 7 раз залишаючись завжди свіжим, бадьорим, з характерним пряним відтінком.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner