Ті Гуань Інь — найвідоміший улунський чай із південної частини провінції Фуцзянь. Чайний аркуш у Ті Гуань Інь скручений і твердий. У нього зеленувато-блакитна основа, зелена середина, а формою він схожий на голову дракона, що злітає. На поверхні листя є червоні крапки та білий іній. Заварений настій золотий, багатий і яскраво-виражений. Він виділяє густий квітковий запах і смак солодкий, диний і тривалий. У Китаї кажуть, що аромат у Ті Гуань Інь залишається навіть після семи заварювань. Після заварювання якісний улун має чітко окреслені специфічні характеристики, що не дають змогу сплутати його з іншими видами чаю. Найбільш якісні улуни мають виражений сильний і багатий квітковий аромат і чудовий персиковий присмак. Колір заварки дуже різноманітний: від блідо-нефритового (як у зеленого чаю) — через темно-золотистий — до темно-червоного. Як приготувати: 1 ч.л. заварки на 150 мл. води. Заварювати 1 хвилину за температури води 70-80 °C. Можна заварювати кілька разів.
- Ціна: 160 ₴/100 г