Чай виробляється в провінції Юннань. У витриманому Шу пуеру можна побачити різноманітні ноти, які кожна людина бачить по-своєму. Це можуть бути: горіхові, карамельні, шоколадні та ноти сухофруктів. Щороку смак чаю змінюється в бік легкості, оксамитності та насиченості. Як приготувати: 1 ч. л. заварки на 200 мл. води. Заварювати 2 хвилини за температури води 80-85 °C. Можна заварювати кілька разів.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Склад чаю | Моночай |
Форма випуску | Пресований |
Розмір чайного листа | Середньолистовий |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Додаткова обробка | Ферментація |
Вага | 250 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 300 ₴