Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения,
поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.
Під час приготування Най Сян Цзинь Сюаня на певній стадії обробки чаю чайний лист насичується натуральним ароматом молочної сироватки, що дає готовому чаю, крім прекрасних квітково-пряних відтінків, ще й чітко окреслений аромат згущенки. Чудовими молочними тонами доповнюється власний аромат і смак чаю, який схожий на пахучу нектаром квітку. Смак — теплий, м'який, приємний. Посмак — легкий, вершковий. Як приготувати: 1 ч. л. заварки на 150 мл. води. Заварювати 1 хвилину за температури води 70-80 °C. Можна заварювати кілька разів.