Це абсолютно особливий сорт чаю, який має оригінальний та незвичний вигляд. Листочки зеленого чаю проходять легку ферментацію, після чого скручуються в кульки. Потім на них напилюється смолотний у порошок корінь женьшеню, що надає йому оригінального «каменного» вигляду. Завдяки тому, що під час заварювання листочки розкриваються не повністю, напій набуває особливого аромату і яскравого, запам'ятного смаку. Має яскравий, але м'який смак із виразним солодкуватим посмаком і насиченим ароматом. Колір настою — від зеленувато-жовтого до практично прозорого. Улун вищої категорії з провінції Фуцзянь. Як приготувати: 1 ч.л. заварки на 150 мл. води. Заварювати 1 хвилину за температури води 80-85 °C. Можна заварювати кілька разів.
- Ціна: 180 ₴/100 г