Весняний пух (Жасминовий Чун Хао) — жасминовий китайський чай із провінції Фуцзянь із жасмином вищого сорту. Велика кількість чайних бруньок і ароматизація живими квітками жасмину надають чаю вишуканого смаку й аромату. Як приготувати: 1 ч. л. заварки на 150 мл. води. Заварювати 2 хвилини за температури води 60-70 °C. Можна заварювати кілька разів.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Розмір чайного листа | Середньолистовий |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Вага | 100 г |
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Паперовий пакет |
Тип смакового інгредієнта | Жасмин |
Тип чаю | Зелений чай |
Інформація для замовлення
- Ціна: 60 ₴/100 г