Листочки цього весняного чаю глянсові та трохи скручені. Настій смарагдово-золотистого кольору, з тонким, солодкуватим ароматом і смаком, у якому можна розрізнити горіхові відтінки, з вираженою травною нотою в смаку. Чай вирощують у провінції Фуцзянь. Як приготувати: 1 ч.л. заварки на 150 мл. води. Заварювати 1-2 хвилини за температури води 60-70 °C. Можна заварювати кілька разів.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Зелений чай |
Склад чаю | Моночай |
Форма випуску | Розсипний |
Розмір чайного листа | Середньолистовий |
Додаткова обробка | Обсмажування |
Вага | 50 г |
Упаковка | Паперовий пакет |
Інформація для замовлення
- Ціна: від 53 ₴/50 г.