Особлива скрутка та зв'язування цього чаю робить його дивовижним, незвичайним напоєм. Чайне листя зв'язуються вручну не у формі кульок, як більшість чаїв цього класу, а у формі раковини. Квітки хризантеми, що розпускаються після заварювання в чайнику, в ніжній жовтій заварці нагадують народження перлини, виправдовуючи другу назву чаю. Барвисті перлини дарують не тільки естетичну насолоду, тішачи красивою акуратною квіткою в келиху, але й тонким ароматом, солодкуватим смаком, абсолютно не нудотним, з легкою благородною терпкістю. Зв'язаний чай із провінції Фуцзянь. Як приготувати: 1 чайний бутон на 350-400 мл води. Заварювати 2 хвилини за температури води 80-90 °C. Можна заварювати кілька разів.
- Ціна: 290 ₴/100 г