Зовнішній вигляд туго скручених чаїнок схожий із маленькими крабіками, на яких ледве вловимо так званий «Бай Хао» — Білий Ворс, звідси й назва чаю — Мао Се (Ворсистий Краб). У цьому чаї є все — і свіжість зелених чаїв, і щільність/олійність, характерна для улунів, і квітково-фруктові ноти. Оксамитовий, густий посмак. Смак цього чаю розкривається не відразу, а поступово, з кожним заварюванням. Улун Мао Се виробляється на півдні провінції Фудзянь у селі Ансі. Як приготувати: 1 ч.л. заварки на 150 мл. води. Заварювати 2 хвилини за температури води 85-90 °C. Можна заварювати кілька разів.
- Ціна: 130 ₴/100 г