Цей чай відомий у всьому світі. Саме він, володар безлічі нагород і преміальних іменувань, знайшов своє місце серед десяти знаменитих чаїв Піднесений. Урожай збирається двічі на рік тільки вручну, оскільки тільки досвідчений збирач може візуально відрізнити чайну нитку, гідну цього сорту. Ферментація під час подальшого сушіння досягає не більш ніж 10%. На весь процес виготовлення чаю Срібні голки відведено не більш ніж 3 доби. Під час його заварювання можна насолодитися прекрасним «танцем чаїнок». Настій жовтуватого кольору, з тонким ароматом і терпким смаком. Чай із гори Цзюшан у провінції Хунань. Як приготувати: 1 ч.л. заварки на 150 мл. води. Заварювати 2 хвилини за температури води 70 °C. Можна заварювати кілька разів.
Інформація для замовлення
- Ціна: від 251 ₴/100 г